Mainos

HS: Poliisille ei ilmoitusta humalaista nöyryyttäneistä järjestyksenvalvojista

Humalaista miestä nöyryyttäneistä kahdesta järjestyksenvalvojasta ei ole tiettävästi tehty ilmoitusta Helsingin poliisille.

Komisario Toni Uusikivi kertoo Helsingin Sanomille kuulleensa uutisoidusta tapauksesta. Hän kuitenkin sanoo, ettei mahdollisesta rikosilmoituksesta ole poliisilla tietoa.  

Pääsiäispyhien takia ilmoituksen kirjautuminen voi kestää pitkäänkin, vaikka ilmoitus olisi tehty.  

STT kertoi eilen tapauksesta, jossa kaksi järjestyksenvalvojaa solvasivat ja pilkkasivat vessaa siivonnutta miestä. Välikohtaus sattui pitkänäperjantaina Helsingin keskustan ravintolassa.  

Järjestyksenvalvojat videoivat tapahtumat.  

–Pyyhi se kunnolla! Eiks mutsis oo opettanu miten siivotaan, toinen järjestyksenvalvojista käskyttää vessaa siivonnutta miestä videolla, jonka STT sai haltuunsa.  

Solvaamisen ja pilkkaamisen lisäksi miestä myös uhkaillaan.  

–Tietsä mitä? Koht tulee vittu viiskyt pyörää tänne, katotaan miten serkkupojat reagoi, vastaa videon kuvaaja, kun mies sanoo pyytävänsä serkkunsa paikalle asiaa selvittämään.  

"Pyörillä" kuvaaja tarkoittaa ilmeisesti moottoripyöräjengiläisiä.  

Securitaksen toimitusjohtaja Jarmo Mikkonen pahoitteli eilen STT:lle tapausta. Jupakkaa on alettu selvittää jo tapahtumaa seuraavana päivänä.  

Mikkonen kertoi, että työntekijöitä kuullaan tapahtumasta ja sen jälkeen päätetään toimenpiteistä. Mikkosen mukaan tekijät ymmärtävät, että sekä videon tekeminen että heidän käytöksensä oli epäasiallista.  

Mikkonen kertoi, että tapaus sai alkunsa, kun humalainen mies sotki vessaa ja hänelle annettiin vaihtoehdoiksi joko maksaa siivous tai siivota vessa itse. Mikkosen mukaan mies oli itse valinnut siivoamisen.  

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.