Mainos

HS:n päätoimittaja yllättynyt ahdistelujuttukohusta

Helsingin Sanomissa julkaistusta kansanedustajien ahdistelujutusta on tekeillä tutkintapyyntö poliisille ja kantelu Julkisen sanan neuvostoon.

Helsingin Sanomien päätoimittaja Janne Virkkunen sanoo suhtautuvansa rauhallisesti kohuun, jonka lehden kirjoitus eduskunnan sukupuolisesta häirinnästä on herättänyt.

- En itse asiassa ihan täysin odottanut tällaista kohua. Kyllä tämä on yllättävän voimakasta, mutta hyvä että keskustellaan tärkeästä asiasta, Virkkunen toteaa sanomalehti Suomenmaassa.

HS:n päätoimittaja Janne Virkkunen

Virkkusen mielestä journalismiin kuuluu tietty riskinotto. -Jos ei koskaan ota riskiä, niin silloin liikkuu niin turvallisilla vesillä, että onko se sitten enää journalismia. Hän pitää hyvin tärkeänä syntyneessä debatissa sitä, että nyt puhutaan äärimmäisen tärkeästä asiasta.

Kansanedustaja Lyly Rajala (kok.) sanoi eilen tekevänsä Helsingin Sanomissa toissa sunnuntaina julkaistusta kirjoittelusta tutkintapyynnön poliisille ja kansanedustaja Esa Lahtela (sd.) kertoi kannelleensa siitä Julkisen sanan neuvostoon.

Helsingin Sanomat on osa Sanoma Osakeyhtiötä, joka omistaa 23 % Suomen Tietotoimistosta STT:stä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.