HS: Huippuravintola jätti ylityökorvauksia maksamatta

Kahdella Michelin-tähdellä palkitun Chez Dominique -ravintolan palkanmaksussa on paljastunut epäselvyyksiä, kirjoittaa Helsingin Sanomat.

Asia kävi ilmi Etelä-Suomen aluehallintoviraston tekemässä pistotarkastuksessa.

Lehti kirjoittaa, että helsinkiläisravintolan kaksi työntekijää teki liikaa ylitöitä tarkastelujaksolla marraskuun ja maaliskuun välisenä aikana. Lisäksi tuntipalkkaiset työntekijät eivät saaneet ylitöistä lisäkorvausta, vaan ainoastaan peruspalkkaa, eikä heille maksettu iltalisiä.

Ravintolan omistaja, keittiömestari Hans Välimäen mukaan työnantaja ja työntekijät ovat "jonkinlaisessa näkemyserossa asioista". Hän sanoo, että asiaa selvitellään.

Välimäen mukaan asialla ei ole yhteyttä siihen, että ravintola ilmoitti vastikään muuttuvansa väliaikaisesti bistroksi.

(MTV3 - STT)

Lue myös:

    Uusimmat