Mainos

HPY:n osuustodistukset pörssiin

Puhelinosuuskunta HPY:n hallitus on päättänyt hakea osuuskunnan osuustodistusta julkisesti noteerattavaksi Helsingin Arvopaperipörssin meklarilistalla. Kaupanteon on määrä alkaa lokakuussa.

Osuuskunnan hallituksen tavoitteena on, että osuustodistuksen julkinen noteeraus normalisoisi kaupankäynnin tällä arvopaperilla. Toimenpide tuli ajankohtaiseksi ja mahdolliseksi, kun osuustodistuksen ja Helsingin Puhelimen liittymien välinen yhteys poistui 1.9.1998. Julkisen markkinapaikan hyödyntäminen on omiaan selkeyttämään myös osuustodistuksen hinnan muodostumista, kerrotaan HPY:n tiedotteessa.

Puhelinosuuskunta HPY:n jäsenmäärä 1.9.1998 oli 365 505. Jäsenillä oli hallussaan yhteensä 557 646 osuustodistusta. Tämän lisäksi ns. varaustodistuksia, jotka osuuskunnan sääntöjen mukaan voidaan vaihtaa vastaavaan määrään osuustodistuksia, on vielä olemassa 4 463 kappaletta. Sääntöjen mukaan osuuskunnan jäsenen ja samaan etupiiriin kuuluvan nimiin voidaan rekisteröidä yhteensä enintään 10 000 osuustodistusta.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.