HPK jäähyili, Pelicans rankaisi – lahtelaisten kultakypärä iski avauserään kaksi maalia

Jääkiekon Liigan perjantaisella kierroksella Pelicans pelasi vahvan avauserän HPK:ta vastaan. Ensimmäisen erän jälkeen peli on lahtelaisille 3-0.

Kuvan videolla torstain Liigakierros.

Kotijoukkue Pelicansin kultakypärä Hynek Zohorna aloitti lahtelaisten maalinteon vain reilun minuutin pelin jälkeen ajassa 1.24. Syöttäjät avausmaaliin Jesse Saarinen ja Aleksi Mustonen

HPK:n Jere Innala sai 2+2 minuuttia korkeasta mailasta ajassa 4.06. Zohorna rankaisi kerholaisia toistamiseen ajassa 7.01. Maali oli ylivoimamaali. Oliwer Kaski ja illan toisen syöttöpisteensä napannut Aleksi Mustonen merkittiin syöttäjiksi.

Vierasjoukkue otti kaksi rangaistusta peräjälkeen Robert Leino ja Petteri Nikkilä istuivat kaksiminuuttisia, kun Oliwer Kaski lisäsi ylivoimalla Pelicansin johdon jo kolmeen maaliin. Mikko Kousa ja Jesse Mankinen merkittiin syöttäjiksi.