Mainos

Howett Toyotan F1-johtajaksi, Andersson tallipäällikkö

Toyota on nimittänyt britti John Howettin F1:stä vastaavan Toyota Motorsportin presidentiksi. Howett aloittaa virassaan tammikuussa 2003, ja samalla Toyota Motorsportia kokonaisuudessaan vetänyt Ove Andersson keskittyy vain kilpailutoimintaan.

Howett tulee johtamaan Toyotan kilpailutoiminnan yleistä toimintaa, samoin kuin Kölnissä sijaitsevaa yli 550 henkeä työllistävää tehdasta, joka on Toyotan F1:n perusta. Anderssonista tulee varapääjohtaja, mutta hän säilyttää asemansa tallipäällikkönä. Uudessa järjestelyssä Andersson voi keskittyä pelkästään F1:n kilpailutoimintaan.

- Debyyttivuotenamme yhdistin kilpailujohdon ja Toyota Motorsportin yleisen johtamisen. Olen nyt tullut siihen tulokseen, että minun tulee keskittyä ainoastaan kilpailutoimintaamme ja neuvotteluihin partnereittemme ja muiden F1-maailmassa olevien kumppaneittemme kanssa, Andersson kommentoi uutta järjestelyä. - Toivotan Johnin lämpimästi tervetulleeksi ja tiedän voivani luottaa häneen Kölnin yksikön johtajana.

Howettilla, 50, on 25 vuoden kokemus Toyotalta ja Toyotan Euroopan tiimistä (TTE), hän koordinoi Toyotan rallitiimin huolto- ja valmistautumisoperaatiot vuodesta 1977 vuoteen 1980. - F1-projekti on Toyotalle erittäin tärkeä. Minulle on kunnia ottaa tämä haaste vastaan ja toimia tämän projektin etenemisen kannalta avainasemassa olevan yhtiön presidenttinä, Howett lausui uudesta asemastaan.

(MTV3-AtlasF1)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.