Mainos

Hovi ilmoitti Madeleinen kihlautumisesta

Ruotsin prinsessa Madeleine on kihlautunut poikaystävänsä Jonas Bergströmin kanssa. Hovi tiedotti asiasta tänään. Kihlautuminen tapahtui jo 12. kesäkuuta Caprilla. Aiemmin luultiin, että sormuksia vaihdettiin vasta tällä viikolla.

Kuningas Kaarle Kustaa XVI on antanut hyväksyntänsä kihlaukselle. Perustuslain mukaisesti myös maan hallitus kokoontui ylimääräiseen istuntoon käsittelemään asiaa ja antoi kihlaukselle siunauksensa.

Dagens Nyheterin mukaan hääpäivää ei ole vielä päätetty, mutta häät järjestetään kuitenkin aikaisintaan kruununprinsessa Victorian häiden jälkeen, jotka järjestetään 19. kesäkuuta 2010.

Bergström tapasi nyt 27-vuotiaan prinsessan yhteisten tuttujen kautta syksyllä 2002. 30-vuotias Bergström työskentelee juristina arvostetussa asianajotoimistossa Tukholmassa. Madeleine sen sijaan on töissä kuningatar Silvian perustamassa World Childhood -säätiössä.

Bergströmin kohteliaiden tapojen kerrotaan miellyttäneen kuningasparia ja hänellä kerrotaan olevan erityisen lämmin suhde kuninkaaseen. Kuningasperhe ja Bergström perheineen juhlivat kihlausta sunnuntaina kuninkaallisen perheen kesänviettopaikassa Sollidenin linnassa Öölannissa. Hovin mukaan hääpäivää ei ole vielä päätetty.

Ruotsin kruununprinsessa Victoria kihlautui aiemmin tänä vuonna sulhasensa Daniel Westlingin kanssa. Kruununprinsessan ensi vuonna järjestettävien häiden on Aftonbladetin mukaan arveltu maksavan kahdesta kolmeen miljoonaa euroa.

(MTV3 - STT - TT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.