Housut kruunaavat naisellisen tyylin – ota mallia Christina Applegatelta

Lauantain AVA Elokuvan Uutisankkuri: Ron Burgundyn legenda tähti Christina Applegate viihtyy pitkissä housuissa niin arkena kuin punaisella matollakin.

Näyttelijä Christina Applegate, 41, on oikea housupukujen mestari, sillä tähti valitsee poikkeuksellisesti erityisen juhlaviinkin tilaisuuksiin usein ylleen perinteisen hameen sijaan näyttävät housut ja siistin jakun. Ota mallia tyylikkään näyttelijättären sähäkästä tyylistä!

Applegate on tottunut käyttämään arvokkaissakin juhlissa housuja ja oppinut sitä myötä korostamaan parhaita puoliaan housuissa. Jättämällä nilkat paljaiksi ja valitsemalla kengät, jotka korostavat nilkkaa, voi katseet kiinnittää upeisiin kenkiin ja siroihin nilkkoihin. Kuten pukeutumisvalmentaja Kikka Seppäkin kertoi tällä viikolla AVAlle: kenkiin on syytä panostaa etenkin kesän juhlissa.

Myös paidan kaula-aukon muodon merkitys korostuu, kun yllä on hameen sijaan housut: tästäkin Applegate on hyvin tietoinen. Mielenkiintoisella kaula-aukolla asuun voi tuoda myös särmää.

Kuka tahansa voikin napata Applegatelta nämä tyylivinkit housujen käyttöön. On kuitenkin tärkeää pitää mielessä, että mitkä tahansa housut eivät sovi juhliin: farkut kuuluvat nimittäin arkeen.

Christina Applegate nähdään lauantaina 22.6. AVA Elokuvassa Uutisankkuri: Ron Burgundyn legenda klo 20.00.

AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.

Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

Lisää asiaa tyylistä AVAn Muotitietoinen-sarjassa:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja