Houstonin manageri tähden kuolemasta: Merkit olivat ilmassa

Whitney Houstonin manageri ja käly Patricia Houston puhuu talk show -juontaja Oprah Winfreylle avoimesti tähden kuolemaan liittyneistä peloista.

Amerikan kuuluisan talks how -emännän Oprah Winfreyn tekemä, Whitney Houstonia käsittelevä erikoislähetys nähdään Jenkeissä sunnuntaina. Kanava on jo nyt antanut maistiaisia tulevasta. Ohjelmassa Whitneyn manageri ja laulajan veljen vaimo Patricia Houston kertoo, kuinka hän ehti aina pelätä, että huumeet tulisivat päättämään laulajan elämän.

– Huijaisin itseäni, jos sanoisin, etten ole vuosien aikana ollut huolissaan hänen elämäntavoistaan. Hän oli kyllä muuttamassa niitä, mutta merkit olivat ilmassa.

– Olin hänen elämäntyylissään huolissaan myös siitä, miten hän metsästi unelmaansa eli etsi rakkautta, mutta aina vääristä paikoista.

Pelkäsitkö aina saavasi sen puhelun, jossa kerrotaan Whitneyn menehtyneen? Oprah tiedustelee ohjelmassa.

– Jos asiat eivät olisi muuttuneet, niin olisin. Mutta ne olivat muuttumassa, todella olivat. Pelkäsin ihan muita asioita.

Myös Houstonin tytär Bobbi Kristina vierailee ohjelmassa. Bobbi kertoo Oprahille muun muassa siitä, miten hän toivoisi äitinsä muistettavan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat