Mainos

Hotellin asiakas: Kuka kakkasi jäätelööni?

Australiassa riidellään siitä, tarjoiltiinko perheelle hotellin pubissa ulosteella sotkettua jäätelöä sen jälkeen, kun perhe oli valittanut pubin kovaäänisestä musiikista.

Tapaus työllistää nyt useita laboratorioita ja asiaan ovat puuttuneet tietenkin myös viranomaiset.

Whyten perhe väittää, että heille tarjoiltiin lokakuun alussa ulosteella sotkettua jäätelöä Sydneyn rannikkoalueella sijaitsevassa Coogee Bay Hotellissa. Perheen mukaan saastunutta jäätelöä tarjoiltiin heille ilmaiseksi korvaukseksi sen jälkeen, kun perheen jäsenet olivat valittaneet hotellin pubin kovaäänistä musiikkia. Musiikki esti perhettä kuulemasta paikallisen rygby-seuran loppuottelua tv:stä.

- Tulin järkyttävän sairaaksi syötyäni yhden lusikallisen jäätelöä, perheen äiti Jessica Whyte kertoo oksettavaa tarinaa.

Laboratoriotesteissä jäätelöstä on löytynyt ulosteperäisiä bakteereja, ilmoitti New South Wales State -paikallishallinnon teollisuusministeri Ian MacDonald. Nyt tehdään jatkotutkimuksia siitä, ovatko bakteerit peräisin ihmisistä vai eläimistä.

- Yritämme selvittää totuuden tässä asiassa, testejä ja kuulusteluja jatketaan, MacDonald vakuuttaa.

Hotellin omissa laboratoriotesteissä suklaajäätelön raaka-aineet on todettu puhtaiksi.

Hotellin pubin henkilökunta syyttää perhettä jäätelön sotkemisesta ja on lupautunut kaikkiin mahdollisiin DNA-testeihin työpaikkansa ja oman maineensa puhdistamiseksi.

(MTV3-APTN)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.