Mainos

Honka-vahti tiedostaa Huuhkajien ongelmat

FC Hongan maalivahti Daniel Kollár oli katsomassa Suomen jalkapallon A-maajoukkueen ottelua Unkaria vastaan perjantaina Budapestissä.

Unkarilaistaustainen veskarilupaus kiinnitti erityisesti huomiota Suomen heikkoon viimeistelyyn hyökkäyspäässä.

- Suomella oli paikkansa, mutta viimeistely ei ollut tarpeeksi tehokasta. Lisäksi Suomella on vaikeuksia päästä selkeisiin maalipaikkoihin, Kollár kertoo.

Suomi on tehnyt viimeisessä kolmessa EM-karsintaottelussa vain yhden maalin. Kollárin mielestä määrä on aivan liian vähäinen jotta tulosta karttuisi toivotunlaisesti.

- Edellisissä kolmessa karsintapelissä yksi tehty maali ei riitä, kun pelejä pitää voittaa. Suomen pitäisi olla tehokkaampi ja vaarallisempi pallon kanssa. Viimeiset syötöt, keskitykset ja viimeistely kuntoon.

Huuhkajien alakerran esitykseen Kollár oli tyytyväinen, vaikka Unkari pääsikin iskemään ottelun 84. peliminuutilla 1-0-voittomaalin.

- Suomi puolusti hyvin. Pidettiin Unkari pois vaarallisilta paikoilta. Tietenkin yksi meni, mutta muuten toimi. Puolustuspää oli mielestäni kunnossa, Kollár sanoo.

Kokonaisuutena paikan päällä ottelua todistanut maalivahti oli sitä mieltä, että Suomen olisi pitänyt voittaa kamppailu.

- Mielestäni Suomi oli parempi. Oli paljon enemmän hyviä paikkoja, oltiin aktiivisempia ja hallitsimme peliä. Mutta futis on tulosurheilua, pelit pitää voittaa, alle 21-vuotiaiden maajoukkuevahti vastaa kliseisesti.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja