Holmesin ja Cruisen avioeroskandaalissa uusi käänne

Hollywoodin unelmapariksi tituleerattujen Katie Holmesin ja Tom Cruisen avioliitto tuli päätökseensä kesäkuun lopulla.

Holmesin ja Cruisen avioeroskandaalia on puitu lehdistössä ympäri maailman nyt viikon ajan. Onnelliseksi luullun avioparin ero tuli kaikille yllätyksenä ja liiton tilasta on tihkunut tietoa julkisuuteen pitkin viikkoa.

Moni on veikkaillut avioeron perimmäiseksi syyksi Tom Cruisen omistautumista skientologiaan, kun taas muiden mielestä Holmes kyllästyi miehensä totaaliseen dominointiin naisen elämästä. Niin tai näin, Holmes kiikutti avioeropaperit juristeilleen kesäkuun loppupuolella.

Julkisuudessa on myös arvailtu avioeron olevan likainen ja liiton osapuolten yrittävä loata toisiaan mediassa omaa kilpeään kiillottaakseen. Asia ei taida kuitenkaan olla näin, sillä People-lehden mukaan pariskunta valmistelee kulissien takana riidatonta eroa. Jos pariskunta pääsee sopuun Surin huoltajuudesta ja muista asioista riidattomasti, ei pariskunnan tarvitse välttämättä edes ilmestyä oikeuteen puimaan eroaan julkisesti.

Holmes on hakenut pariskunnan kuusivuotaan Suri-tyttären yksinhuoltajuutta ja Cruisen on huhuttu suostuvan ehdotukseen julkisen loanheiton välttämiseksi.

33-vuotias Holmes on palkannut itselleen yhden maan tunnetuimmista avioerojuristikaksikoista. Allan Mayefsky ja hänen partnerinsa Michael Mosberg hoitivat aikoinaan ex-malli Christie Brinkleyn ja tämän aviomiehen eron, joka oli yksi Hollywoodin likaisimmista eroista.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat