Holmes toi Surin julkisuuteen erokohun keskellä – kuvat

Tom Cruisesta eroava näyttelijä Katie Holmes ei piilottele itseään eikä tytärtään erokohun aikana.

Katie Holmes haki perjantaina eroa Cruisesta New Yorkissa. Viikonlopun ajan Holmes piti hiljaiseloa, mutta jo maanantaina hän astui julkisuuteen osallistumalla tv-ohjelman kuvauksiin. Erokohun ollessa kuumimmillaan ei Katie suinkaan piilottele paparazzeilta, vaan vaikutta elävän mahdollisimman normaalia elämää New Yorkissa Cruisen ahertaessa elokuvan kuvauksissa Islannissa. Tosin tiistaista 50-vuotissyntymäpäiväänsä Cruise oli viettänyt Amerikan mantereella.

Ensimmäistä kertaa eron jälkeen Holmes toi myös parin huoltajuuskiistan alaisen tyttärin Surin paparazzien eteen. Katie ja Suri kävivät ystäviensä kanssa jäätelöillä New Yorkin Chelsean kaupunginosassa tiistai-iltana. Helpottuneen oloinen, meikitön Katie ei vaikuttanut välittävän hänen kannoillaan pörräävistä kuvaajista. Kuvaajat onnistuivat ikuistamaan myös äidin ja tyttären hellän hetken, kun kuusivuotias Suri silitti äitinsä hiuksia.

Jo aiemmin amerikkalaislehdet ovat ihmetelleet Cruisen ja Holmesin tapaa tuoda tytärtään julkisuuteen. Suri on koko pienen ikänsä tottunut kameroihin ja perheonnen julkituominen on herättänyt medioissa epäilyt kulissiliitosta. Vaikka liitto on nyt tullut päätökseen, ei Katie edelleenkään piilottele tytärtään julkisuudelta. Holmes on hakenut Surin huoltajuutta, joten hyvänä äitinä edustaminen on varmasti hänelle hyödyksi asiaa käsiteltäessä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat