Hollywoodin vaikutusvaltaisimmat lapset: Listalla yllätysnimi

The Daily Beast listasi Hollywoodin vaikutusvaltaisimmat alle 6-vuotiaat. Lue ketkä sijoittuvat listalla TOP 10 joukkoon.

Aikakaudella jona julkkisten jokainen liike tallentuu kameralle ja päätyy koko maailman arvosteltavaksi, ei ole ihme että heidän lapsensa tunnistetaan etunimellä jo ennen ensimmäistä ikävuottaan.

Suri, Shiloh, Honor ja Cruz – näillä nimillä löytyy Googlen haulla blogeja, joissa kyseisten lasten jokainen vaatekappale on dokumentoitu. Näillä lapsilla on suuri markkina-arvo, ja he myyvät kasvoillaan ja nimellään niin lehtiä kuin vaatteitakin.

The Daily Beast listasi 20 alle 6-vuotiasta julkkislasta heidän tunnettavuuden ja suosionsa perusteella. Ei liene kenellekään yllätys, että Tom Cruisen ja Katie Holmesin 5-vuotias tytär Suri Cruise nousi listan ykköseksi. Nuorella neidillä on jo enemmän vaikutusvaltaa kuin monella vanhemmalla Hollywood-tähdellä.

Hyvänä kakkosena listalle kipusi David ja Victoria Beckhamin iltatähti Harper Seven, joka ei vielä ole vuodenkaan ikäinen, mutta josta on jo nyt tullut muodin suunnannäyttäjä. Listan yllättäjä on Kevin Federlinen ja Britney Spearsin 5-vuotias poika Jayden Federline

Vaikutusvaltaisimmat alle 6-vuotiaat TOP 10

1.Suri Cruise (Tom Cruise ja Katie Holmes)

2. Harper Seven Beckham (David ja Victoria Beckham)

3.Shiloh Jolie-Pitt (Brad Pitt ja Angelina Jolie)

4.Max Anthony (Marc Anthony ja Jennifer Lopez)

5.Mason Disick (Scott Disick ja Kourtney Kardashian)

6. Honor Marie Warren (Cash Warren ja Jessica Alba)

7. Cruz David Beckham (David ja Victoria Beckham)

8.Vivienne Jolie-Pitt (Brad Pitt ja Angelina Jolie)

9. Violet Anne Affleck (Ben Affleck ja Jennifer Garner)

10. Jayden Federline (Kevin Federline ja Britney Spears)


MTV3/Helmi

Lähde: Daily Mail, The Daily Beast

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat