Hollywoodin unelmapari uusii häävalansa

Veteraanitähti Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones ovat olleet aviossa jo melkein 12 vuotta. Yhä umpirakastuneen oloinen pariskunta juhlistaa merkkivuottaan uudistamalla valansa romanttisessa seremoniassa.

Pitkän linjan näyttelijätähti Michael Douglas on viihtynyt naimisissa vaimonsa Catherine Zeta-Jonesin kanssa jo liki kaksitoista vuotta. Vuonna 2000 avioitunut pariskunta tapasi ensimmäisen kerran Ranskassa, jolloin Douglasin kerrotaan iskeneen Zeta-Jones kertomalla haluavansa tämän lasten isäksi.

Pari juhlii kahdentoista vuoden avioliittotaivalta marraskuussa. Kaksi yhteistä lasta saanut pari on kokenut liitossaan onnenhetkien lisäksi myös paljon surua. Liitto ei ole kariutunut, vaikka sitä on koeteltu Douglasin sairastamalla kurkkusyövällä ja Zeta-Jonesilla ilmenneellä kaksisuuntaisella mielialahäiriöllä.

Belfast Telegraphin mukaan yksi Hollywoodin pitkäikäisimmistä pareista aikookin nyt juhlistaa pitkää taivaltaan uusimalla häävalansa vielä tämän vuoden kuluessa Bermudalla. Alun perin valat oli suunniteltu uusittavan jo vuonna 2010 kymmenenvuotishääpäivän kunniaksi, mutta tähdet päättivät sittenkin odottaa, kunnes hetki tuntui oikealta.

Lähenevän hääpäivän lisäksi pariskunnalla oli kuitenkin suurta aihetta juhlaan myös aiemmin tällä viikolla. Mitä? Lue lisää ja katso kuvat upeasta unelmaparista:Hollywoodin unelmapari uusii häävalansa

AMERIKAN PRESIDENTTI Subilla lauantaina 29.9. kello 19.45.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat