Hollywoodin kohupari suunnittelee häitä?

Kantritähti LeAnn Rimes ei jaksa odottaa avioliittoon asti. Kuuluisa laulajatar kutsuu jo itseään rouva Cibrianiksi.

In Touch Weekly -lehti kirjoittaa, että kantritähti LeAnn Rimes on niin rakastunut näyttelijä Eddie Cibrianin, ettei jaksa odottaa avioliittoon asti.Pari ei ole vielä edes kihloissa, mutta laulajatar kutsuu itseään jo poikaystävänsä sukunimellä. Hän muun muassa osti partiolaisilta keksejä ja teki tilauksen rouva Cibrianina.

Lähteen mukaan on varmaa, että mikäli 37-vuotias Cibrian ja 28-vuotias Rimes solmivat avioliiton, kuuluisa laulajatar ottaa aviomiehensä nimen.

– Hänen mielessään he ovat jo naimisissa. LeAnn ei koskaan ottanut edellisen aviomiehensä sukunimeä, muttei jaksa odottaa, että saa ottaa Eddien nimen, lähde kertoo.

Pari tapasi vuonna 2009 Northern Lights -elokuvaa kuvatessaan ja aiheutti kohun, sillä olivat rakastuessaan tahoillaan naimisissa. Molemmat erosivat puolisoistaan vuoden sisällä.

Rakastunut kohupari ei tunnu saavan tarpeekseen toisistaan. He viettivät juuri Meksikossa lemmenlomaa, mutta matkustivat heti kotiin palattuaan Las Vegasiin pitkäksi viikonlopuksi

– Heillä oli todella hauskaa Vegasissa ja he näyttivät hyvin rakastuneilta. LeAnn on onnellinen asuessaan Eddien kanssa. Hän on myös alkanut tehdä uutta musiikkia, ystävä kertoo In Touch -lehdelle.

– Olen varma, että he menevät naimisiin vuoden sisällä, lähde paljastaa.

MTV3 Helmi

Kuva: WireImage / AOP

Lähde: Celebitchy

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja