Hollywoodin ikisinkkua painostetaan naimisiin

George Clooney joutui ikävään tilanteeseen tyttöystävän vanhempien luona.

In Touch -lehti kirjoittaa, että George Clooney, 49, joutui painostuksen kohteeksi vieraillessaan tyttöystävänsä vanhempien luona Italiassa. Elisabetta Canalisin isä alkoi kuulemma kyselemään miksi näyttelijä ollut vielä avioitunut hänen tyttärensä kanssa.

– George yritti parhaansa mukaan vältellä kysymys, kertoo lähde.

Herra Canalis ilmoitti kuitenkin, että ellei Clooney aio tehdä tyttöystävästä vaimoaan, hänen tulisi lopettaa suhde ja antaa Elisabettan löytää mies, joka haluaa naimisiin.

Hollywoodin ikisinkkuna tunnettu Clooney on ollut kerran naimisissa näyttelijä Talia Balsamin kanssa, jonka jälkeen ilmoitti, ettei enää koskaan solmia avioliittoa. Hän on seurustellut vuosien saatossa useiden kaunottarien kanssa, mutta suhde on usein päättynyt kun kysymys häistä on noussut esiin.

– George ei kuitenkaan koskaan sano suoraan, ettei aio kosia. Hän antaa naisen kuvitella, että tämä voi olla se oikea, joka muuttaa hänet.

Elisabetta Canalis uskoo lähteen mukaan vakaasti, että jonain päivän hänestä tulee rouva Clooney, joten on tyytyväinen suhteeseen – ainakin tällä hetkellä.

MTV3 Helmi

Kuva: WireImage / AOP

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat