Hollywood-tähti pissasi housuun lavalla

Muun muassa X-Men-elokuvasta tuttu Hugh Jackman paljasti Playboy-lehdelle kastelleen itsensä samalla kun hän lauloi musikaalissa. Mies kertoi juoneensa liikaa vettä pääkipuunsa, ja hätä kasvoi liian suureksi lavalla, selviää Digital Spy -sivustolla.

Esiintyessään Kaunotar ja hirviö -musikaalissa Hugh havahtui, että hänellä on tarve päästä vessaan. Mies muistaa miettineensä, että hän ei kestäisi korkeaa nuottia, sen verran suuri hätä oli.

– Mietin, että ei pahus, minun on päästävä uudelleen vessaan. Ajattelin, että jos laulan seuraavan nuotin, tulisin pissaamaan housuuni. Jos en laula, niin se olisi nöyryyttävää. Näyttelijä minussa otti vallan, ja samalla kun lauloin, huomasin tekeväni tarpeeni housuun, Jackman muistelee Playboy-lehdessä.

– Kun olin valmis, käännyin heti poispäin yleisöstä ja katsoin alas, ja mitään ei näkynyt. Ajattelin, että nämä punaiset housut ovat vedenpitävät. Nauroin itsekseni, että selvisin siitä. Yleisö kuitenkin katsoi minuun päin hassusti ja huomasin housujeni olevan täysin märät. Yleisö näki kaiken, näyttelijä kertoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat