Mainos

Hollywood-tähteä vaikea tunnistaa nuoruuskuvista

Näyttelijäkaunotar aloitti uransa 16-vuotiaana pienissä australialaisissa elokuvissa. Tähti avioitui Hollywoodin tunnetuimman skientologin kanssa ja pokkasi Oscarin ensimmäisenä australialaisena näyttelijänä vuonna 2002 elokuvasta Tunnit. Nyt 45-vuotias Nicole Kidman kuvaa elokuvaa muoti-ikoni Grace Kellystä.

Nicole Kidman aloitti näyttelijänuransa vuonna 1983 moottoripyöräelokuvassa BMX Bandits. Villi kiharatukka suoristui ajan kanssa ja Kidmanista kasvoi klassinen Hollywood-kaunotar.

Näyttelijä kuvaa parhaillaan Ranskassa elokuvaa Monacon ruhtinatar Grace Kellystä, joka oli aikansa tyyli-ikoni.

– Minä en ole tyyli-ikoni. Rakastan muotia, mutta en pidä itseäni muodikkaana, ainakaan yksityiselämässä, kahden lapsen äiti Kidman kertoo DuJourin haastattelussa.

Nuorempana Kidman tutustui muotisuunnittelijoihin, kuten Alexander McQueen ja John Galliano, ja vieraili heidän näytöksissään.

– Siellä minä rakastuin couture-vaatteisiin, mutta arkena suosin käytännöllisempiä vaatteita.

Miten Kidman aloitti näyttelemisen? Katso kuvat muodonmuutoksesta ja lue lisää: Hollywood-tähteä vaikea tunnistaa nuoruuskuvista

Nicole Kidman ja Daniel Craig tähdittävät Subin maanantaileffaa Invasion. Scifitrilleri kertoo tuntemattomasta epidemiasta, joka muuttaa ihmisten käyttäytymistä. Washingtonilainen psykiatri (Nicole Kidman) huomaa, että sairauden alkuperä on ulkoavaruudessa ja alkaa suojella poikaansa, jolla saattaa olla hallussaan ratkaisu muukalaisten hyökkäyksen torjumiseen.

INVASION – TUNKEUTUJAT Subilla maanantaina 19. marraskuuta klo 21.00.

(Sub)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja