Mainos

Hollywood-tähdet rynnivät Obaman tueksi

Hollywood-tähdet ovat liittoutumassa Yhdysvaltain demokraattisen puolueen presidenttiehdokkaan Barack Obaman taakse.

Asiantuntijoiden mukaan julkkisten tuki tuo Obaman kampanjalle painoarvoa ja auttaa keräämään lisää rahaa vaalikuluihin. Obama on saanut taakseen myös aiemmin Hillary Clintonia kannattaneita tähtiä.

Obaman varainkeruukampanjassa ovat mukana esimerkiksi laulaja Seal sekä Dreamworks-elokuvastudioiden keulahahmot Steven Spielberg, David Geffen ja Jeffrey Katzenberg. Obaman tukijoiksi ovat ilmoittautuneet myös talk show -tähti Oprah Winfrey, sekä näyttelijät Robert De Niro, Tom Hanks, ScarlettJohansson ja Halle Berry.

Hollywoodista saattaa löytyä myös keino voittaa latinoyleisö Obaman puolelle. Vielä esivaalien aikaan latinalaisamerikkalaista syntyperää olevat äänestävät näyttivät vierastavan mustaa ehdokasta. Obamaa tukevien latinonäyttelijöiden kuten Jessica Alban tähdittämä espanjankielinen kannatusvideo on kuitenkin kerännyt YouTube-verkkopalvelussa jo yli 250000 katsojaa.

Myös Obaman vastaehdokas John McCain on saanut joukkoihinsa julkisuuden henkilöitä, muiden muassa Rambo-tähti Sylvester Stallonen.

(MTV3-STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.