Hollywood-kaunotar Eva Mendes edusti suomalaisessa asussa

Näyttelijä Eva Mendes juhli poikaystävänsä Ryan Goslingin kanssa tämän äidin valmistujaisia. Kaunotar oli valinnut ylleen juhlatilaisuuteen suomalaista designea.

Näyttelijäpari Eva Mendes, 38, ja Ryan Gosling, 31, bongattiin Kanadan Ontariosta juhlistamasta Goslingin äidin Donnan valmistumista yliopistosta. Pari istui yleisössä yhdessä hurraten Donnalle tämän vastaanottaessa arvosanansa.

Goslingilla oli yllään farkut ja viininpunainen neule. Mendes oli valinnut asukseen suomalaista designia: kaunottarella oli yllään Ivana Helsingin mekko. Asuun tähti oli yhdistänyt beiget peeptoe-korot sekä violetin sävyisen nahkalaukun ja aurinkolasit.

Yliopistolla oltiin hämmästyneitä tähtien läsnäolosta.

– Kaikki ovat vähän sekaisin juuri nyt. Ei tällaiseen pikkukaupunkiin joka päivä tule suuria Hollywood-tähtiä, emme todellakaan odottaneet tänään näkevämme Ryania ja Evaa, silminnäkijä kertoo RadarOnline-sivustolle.

Jotkut oppilaat ja muut parin bonganneet kirjoittelivat näkemästään haltioituneina Twitteriin kehuen muun muassa Mendesin ulkonäköä.

– Näin juuri Ryan Goslingin ja Eva Mendesin ja he näyttävät tyrmäävän upeilta. Naiset, meillä ei ole mitään mahdollisuuksia, eräs innokas fani kirjoitti.

AVA

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja