Holly Madison – säkenöivä puputyttö

Holly Madison on vuonna 1979 syntynyt kaunotar ja amerikkalainen malli ja näyttelijä. Hän tuli tunnetuksi muun muassa Hugh Hefnerin yhtenä alkuperäisenä tyttöystävänä.

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Holly Madison on näytellyt muun muassa sarjassa The Girls Next Door ja hän oli myös mukana Amerikan Tanssi tähtien kanssa ohjelmassa.

Madison näyttää aina yhtä lumoavalta, säkenöivältä ja kauniilta. Neidon tavaramerkkinä voidaan pitää platinan vaaleita kihartuvia hiuksia ja ruskeita bambin silmiä. Neito on luonnollisesti myös hyvin tunnettu upeasta kurvikkaasta vartalostaan.

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Holly Madison seurusteli Playboyn Hugh Hefnerin kanssa vuodesta 2001 lähtien. Hän oli yksi seitsemästä alkuperäisestä puputytöstä, eli Hefnerin tyttöystävästä. Vielä parin yhdessä ollessa Hefner on kertonut rakastaneensa Hollya erittäin paljon ja hän uskoi, että he pysyisivät yhdessä Hefnerin elämän loppuun saakka. Toisin kävi. Vuonna 2008 pari erosi ja Madison muutti pois kartanosta.

Holly Madison seurusteli taikuri Chris Angelin kanssa, mutta suhde päättyi jo muutamien kuukausien jälkeen.

Madison on esiintynyt useamman kerran erittäin mielikuvituksellisissa asuissa. Hän suosii mustaa väriä ja hieman dramaattisia leikkauksia. Madison ei kuitenkaan epäröi näyttää upeaa vartaloaan.

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Röyhelöt ja dramaattinen musta ei kuitenkaan ole ainoa, mitä puputytön yllä nähdään. Hän uskaltaa myös käyttää voimakkaita värejä, kuten punaista. Valkoisen kanssa vaaleiden naisten tulisi yleensä olla varovainen, ettei lopputulos ole liian kalpea. Madison kuitenkin käyttää mustia yksityiskohtia tuomaan hieman särmää koko valkoiseen.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Wireimage, Getty Images

Lähde: Wikipedia

Lue myös:

    Uusimmat