Hollantilaisyrityksen rohkea veto: Rintaliivimainoksessa miesmalli!

Hollantilaisyritys on palkannut rintaliivimainokseensa miesmallin. Push-up-rintaliivejä mainostava Andrej Pejic näyttää mainoksessa aivan naiselta, Daily Mail uutisoi.

Useimmat alusvaatefirmat valitsisivat rintaliivimainokseensa muodokkaan Victoria´s Secretin mallin. Hollantilaisyritys Hema teki kuitenkin toisin. Yrityksen alusvaatemainoksessa poseeraa nimittäin mies. Malli Andrej Pejic on hyvin naisellisen näköinen, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että hänellä ei ole rintoja, mitä tarvitsisi tukea. Push-up-rintaliivejä mainostava Hema halunneekin mainoksellaan viestittää, että heidän tuotteellaan kohotusta saa poveensa myös vähemmän muodokkaat naiset. Yritys kertoo, että heidän Mega Push-Up-rintaliivinsä tuovat poveen kaksi kuppikokoa ylimääräistä.

Pejicin Sydneyssä asuva agentti Joseph Tenni on innoissaan suojattinsa menestyksestä. Hän kutsuu kampanjaa vallankumoukselliseksi.

– En ole ikinä kuullut että mies olisi ollut naisten alusvaatekampanjassa aikaisemmin, Tenni hehkuttaa.

Pejicin ura on ollut viime aikoina nousussa. Hän kävelee sekä miesten että naisten muotinäytöksissä. Malli jäi monen mieleen jo viime keväänä, kun hän päätti Jean Paul Gaultierin kevätnäytöksen.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja