Mainos

Hokin päävalmentajaksi tuttua tshekkiosaamista

Kajaanin Hokissa pelaajauransa aikoinaan päättänyt ja valmentajauransa aloittanut Vladimir Kolek on Hokin päävalmentaja.

Jukka Kuusivuori jatkaa joukkueen kakkos- ja maalivahtivalmentajana, ja Kimmo Happo valmentajana.

Kolek aloitti kuluvan kautensa synnyinmaansa Tsekin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla mistä hän palasi Suomeen tiistai-iltana. Loppukauden kestävä valmentajasopimus vahvistettiin keskiviikkoaamuna Kajaanissa, minkä jälkeen Kolek veti ensimmäiset harjoitukset joukkueelleen.

- Pelihalut ovat kovat joukkueella, ja intoa ja luistelutaitoa ja -vauhtia löytyy, Kolek kertoi ensituntemuksistaan joukkueesta.

46-vuotias Kolek sanoi keskiviikkona ennen puolta päivää Kajaanin jäähallilla pidetyssä tiedotustilaisuudessa, ettei ole vielä nähnyt yhtään Hokin peliä. Hän luottaakin Kuusivuoren joukkueen ja sen pelin tuntemukseen.

- Jukka on nyt isossa roolissa, ja teemme tiiviisti yhdessä töitä.

Mieluinen paluu Kajaaniin

Kolek paljasti palaavansa mielellään Kajaaniin.

- Koti on täällä, ja perhe on asunut Kajaanissa koko ajan, Kouvolassa KooKoota Mestiksessä ja alkukauden Tsekissä valmentanut Kolek kertoi.

Töitä on kuitenkin tehtävänä, jotta kotikaupungin Mestis-joukkue saadaan tasolleen sarjassa.

- Kaikki tietävät missä joukkue menee, ja nyt teemme parhaamme tulosten parantamiseksi. Siihen ei kuitenkaan ole oikotietä. Odotan mitä pelaajat näyttävät ja pyrimme voittojen tielle.

Kolek pääsee tositoimiin heti perjantaina kun Hokki on Kiekko-Vantaan ja lauantaina HeKin vieraana. Hokki on sarjassa toiseksi viimeisenä kun 21 pelin jälkeen pisteitä on kasassa 24. Edellä pisteen päässä on HeKi ja viiden pisteen päässä Kiekko-Vantaa.

- Matkustaminen on elämää ja jääkiekkoa. Kyllä minä muistan millaiset välimatkat Kajaanista on pelireissuille kulkea, Kolek hymyili.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.