Mainos

Hoitajasta paljon vihjeitä - ei uusia rikosepäilyjä

Useat hätääntyneet omaiset ovat pyytäneet Helsingin rikospoliisia selvittämään, liittyykö heidän läheisensä kuolemaan rikosta. Poliisin mukaan epäiltyihin lääkemurhiin liittyvät vihjeet eivät ole johtaneet uusiin rikosepäilyihin.

Rikoskomisario Kari Tolvasen mukaan tutkinnassa on meneillään nyt niin sanottu hiljainen vaihe, jolloin tehdään muun muassa kuulusteluja.

- Tietoja mahdollisista uusista uhreista saadaa aikaisintaan lähiviikkoina, ehkä vasta muutamien kuukausien kuluttua, kun esimerkiksi laboratoriotutkimusten tulokset valmistuvat.

Useiden potilaiden murhasta epäilty 58-vuotias hoitaja vangittiin keskiviikkona Helsingin käräjäoikeudessa todennäköisin syin murhasta epäiltynä.

Poliisi epäilee naista neljästä murhasta ja seitsemästä murhan yrityksestä. Lisäksi poliisi selvittelee kymmentä kuolemantapausta, jotka saattavat liittyä rikosten sarjaan.

Tutkinnan alla olevissa 11 tapauksessa epäillyt rikokset ovat tapahtuneet vuosina 2004-2009 Helsingissä eri sairaaloissa, hoitokodeissa ja yksityisissä kodeissa.

(MTV3)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.