Mainos

Vanki raiskasi hoitajan panttivankitilanteessa – vartijat katselivat televisiota

Chicagolaisen sairaalan potilas, vanki Ty​​​​​​​won Salters, 21, piti hoitajaa yli kolme tuntia panttivankinaan. Samalla hän uhkaili hoitajaa aseella ja raiskasi hänet.

Tywon Salters oli alun perin vangittuna Kane Countyn vankilassa varastettujen autojen hallussapidosta ja myynnistä.

Salters tuotiin tämän kuun alussa Delnoirin sairaalaan, koska hän oli syönyt vankilaunivormunsa sandaalien muovia. Viidentenä hoitopäivänään Salters oli saanut varastettua häntä vartioineelta vartijalta aseen.

Tämän jälkeen hän oli ottanut hoitajan panttivangikseen. Hän kuitenkin vapautti ensimmäisen panttivankinsa ja otti toisen hoitajan tilalle.

Toisen panttivankinsa kanssa hän lukittautui huoneeseen, jossa he olivat yli kolme tuntia. Salters oli uhkaillut naista aseella ja raiskannut hänet.

Pollisit yrittivät neuvotella Saltersin kanssa tuloksetta. Lopulta SWAT-tiimi ampui Saltersin.

Hoitajat ovat nostaneet tapauksesta syytteen vartijoita vastaan. Syytteen mukaan Kane Countyn sheriffit, joiden tehtävä oli valvoa Saltersia, katselivat televisiota, juttelivat kännykkäänsä ja ottivat päiväunia kesken tehtävänsä.

Suurin virhe oli vapauttaa Salters toistuvasti kahleista, jotta hän voisi asioida vessassa. Näin Salters oli saanut varastettua poliisilta aseen.

Tapauksesta uutisoi muun muassa Chicago Tribune.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.