Mainos

Hockey Night MTV3-kanavalla myös 2002-2005

SM-liiga ja MTV3 solmineet kolmivuotisen televisiointisopimuksen.

Jari Kurri ja Mika Saukkonen

MTV3 ja SM-liiga ovat solmineet kolmivuotisen televisiointisopimuksen. -Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön MTV:n kanssa, ja halusimme jatkaa sitä. Valtakunnallinen tv-näkyvyys on lajille tärkeää, ja MTV3:n kanssa meillä on jo suunnitteilla mielenkiintoisia kehityshankkeita, sanoo SM-liigan toimitusjohtaja Urpo Helkovaara.

SM-liiga Hockey Night on rakentanut osaltaan merkittävästi MTV3-kanavan brandiä. Uusi liigasopimus alleviivaa MTV3:n urheilutarjontaa ja kanavan pyrkimystä lähettää katsojille kiinnostavimmat urheilukokonaisuudet.

-Urheiluohjelmat ovat MTV3-kanavalle tärkeitä myös tulevaisuudessa, ja pitkä sopimus SM-liigan kanssa mahdollistaa tarjonnan, sanoo MTV Oy:n toimitusjohtaja Pekka Karhuvaara. -Kaupalliselle tv-kanavalle pitkäkestoiset sarjat, kuten juuri Hockey Night ja Formula 1, ovat tärkeimpiä panostuskohteita. Viime kaudella jo runkosarjan ottelut tavoittivat kaksi kolmesta Suomen työikäisestä miehestä, ja playoffseilla tavoitettiin huimat lähes 90% samasta ryhmästä.

(MTV3)

(Tulosruutu 21.05.2002)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.