HK Ruokatalo keskittää terminaalitoimintojaan

Terminaalitoimintoja keskitetään tuotantolaitosten yhteydessä oleviin terminaaleihin Vantaalla ja Tampereella.

Lihatuotteiden valmistaja HK-Ruokatalo keskittää tuotteidensa keräilyn Suomessa omien tuotantolaitostensa yhteydessä oleviin terminaaleihin Vantaalla ja Tampereella. Nyt toimintaa on teetetty myös alihankkijalla Vantaan Petikossa.

Henkilöstövaikutukset ratkeavat myöhemmin. HK-Ruokatalon työvoima lisääntyy ja alihankkijan vähenee, mutta alihankkijan työvoimaa voi siirtyä HK-Ruokatalolle. Alihankkijan palveluksessa on noin 50 työntekijää.

Toimintojen keskittämistä varten HK Ruokatalo laajentaa ja uudistaa Vantaan Pakkalassa sijaitsevia tiloja. Korjausten yhteydessä nostetaan myös automaatioasetetta. Uudisosan on määrä valmistua tämän vuoden aikana. Investoinnin arvoa ei kerrota, mutta tuotantojohtaja Jari Leija luonnehti investointia merkittäväksi.

Uudistuksilla lisätään logistiikan kustannustehokkuutta ja laatua.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat