Mainos

HK Ruokatalo ja Atria perustavat yhteisyrityksen

HK Ruokatalo ja Atria perustavat eläinruokia valmistavan yhteisyrityksen.

HK Ruokatalo ja Atria perustavat yhteisyrityksen valmistamaan ja markkinoimaan koirille ja kissoille tarkoitettuja ruokia. Uuden Best-In Oy -nimisen yhtiön tuotantolaitos sijaitsee Kuopiossa. HK Ruokatalo ja Atria omistavat yhtiöstä kumpikin puolet.

Yhteistyön avulla yritykset hakevat lisää kustannustehokkuutta ja innovatiivisuutta lemmikkieläinruokien tuotekehitykseen, valmistukseen ja markkinointiin. Myös mahdollisille investoinneille yhteisyritys antaa vahvemman pohjan.

Best-In Oy valmistaa muun muassa makkara- ja hyytelötyyppisiä ruokia koirille ja kissoille sekä kuivattuja makupalatuotteita koirille. Yhtiön liikevaihdon arvioidaan nousevan ensimmäisenä vuonna 7-8 miljoonaan euroon. Yhtiön käyttämät tuotemerkit ovat Hubert, Mustin Murkina, Cat, Cat Days ja Best-In.

Best-In Oy aloittaa toimintansa toukokuun alussa. Yhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty Atrian lemmikkieläinruokayksikön yksikönpäällikkö, MMM Lea Räsänen. Yhtiön perustamisen seurauksena lemmikkieläinruokien valmistus HK Ruokatalon Turun tuotantolaitoksesta siirtyy Kuopioon. Siirron vuoksi vapautuvat viisitoista työntekijää voidaan sijoittaa muihin tuotantotehtäviin Turun tehtaalle. Myös Atria luopuu vastaavasti omasta lemmikkieläinruokateollisuudestaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.