HJK menetti kahden maalin johdon

Helsingin Jalkapalloklubi menetti kahden maalin johtonsa Veikkausliigan ottelussa Kuopion Palloseuraa vastaan sunnuntaina. Joukkueet tasasivat pisteet 2-2-lukemin.

HJK karkasi puolessa tunnissa jo 2-0-johtoon, kun Nikolai Alho ja Demba Savage onnistuivat maalinteossa. Ats Purje värkkäsi KuPSin kavennuksen juuri ennen taukoa.

Klubi oli pitkään kiinni voitossa, mutta 85. minuutilla virolaishyökkääjä Purje osui toistamiseen rangaistuspotkusta ja nosti kotijoukkueen tasapeliin.

HJK pelasi jo 14. tappiottoman ottelun peräkkäin. Helsinkiläiset johtavat liigaa 11 pisteen erolla SJK:hon, joka kohtaa FC Lahden maanantaina. Seinäjokelaisjoukkue on pelannut kolme ottelua HJK:ta vähemmän.

IFK Mariehamn voitti kotikentällään turkulaisen Interin 3-1. IFK karkasi jo ensimmäisellä puoliajalla 3-0-johtoon Luis Solignacin kahdella ja Diego Assisin yhdellä maalilla.

Kahdeksan osumaa tällä kaudella tehnyt Solignac nousi liigan maalipörssin johtoon.

VPS otti Thomas Kulan ja Jordan Seabrookin maaleilla 2-1-vierasvoiton Jarosta. RoPS nousi Aleksandr Kokon toisen puoliajan maaleilla 2-0-vierasvoittoon Hongasta.