Mainos

Hiv-positiivinen mies ruiskutti vertaan nukkuvaan vaimoonsa

Uudessa-Seelannissa on paljastunut järkyttävä perhetragedia, jossa hiv-positiivinen mies on tartuttanut tahallisesti hi-viruksen vaimoonsa. Paikallisten lehtien mukaan 35-vuotias mies ruiskutti kahdesti injektioruiskulla omaa vertaan nukkuvaan vaimoonsa.

Mies halusi myös vaimolleen hiv-tartunnan, jotta tämä suostuisi harrastamaan jälleen seksiä miehen kanssa.

Mies todettiin hiv-positiiviseksi vuonna 2004 rutiiniterveystarkastuksessa. Vaimo ja perheen lapset eivät olleet saaneet tartuntaa. Vaimo on kertonut, että hän päätti pysyä miehensä rinnalla perheen lapsien vuoksi. Nainen oli kuitenkin kieltäytynyt vuodesta 2004 lähtien seksistä tartunnan pelossa.

Vaimon kertoman mukaan hän oli herännyt viime vuoden toukokuussa ja löytänyt neulanpistoksen näköisen jäljen reidessään. Kaksi päivää myöhemmin samankaltainen jälki oli ilmestynyt yön jälkeen hänen sääreensä. Britannian yleisradioyhtiön BBC:n mukaan vaimo kertoi myös nähneensä samoihin aikoihin miehensä käsitelleen injektioruiskua, joka sisälsi verta.

Neljä kuukautta myöhemmin lääkärintarkastuksessa kävi ilmi, että nainen oli saanut hiv-tartunnan. Tuolloin mies myönsi vaimolleen tekonsa.

Miestä saattaa odottaa nyt lähes 15 vuoden vankeustuomio. Oikeudenkäynnin on määrä alkaa ensi vuoden alusta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.