Mainos

HIV-levittäjälle 24 vuoden tuomio 30 naisen tartuttamisesta – valehteli surutta netistä saalistamilleen seksikumppaneille

33-vuotias italialaismies on saanut 24 vuoden vankeustuomion HI-viruksen tartuttamisesta 30 naiseen. HIV-tartunnastaan tiennyt mies oli ollut suojaamattomassa seksisuhteessa 14-40-vuotiaitten naisten kanssa yli kymmenen vuoden aikana, ketroo The Local.

Mies oli vokotellut kymmeniä naisia sosiaalisessa mediassa ja internetin treffipalstoilla. Seksikumppaneita oli monesti samaan aikaan useita.

Mies sai tietää tartunnastaan vuonna 2006. Tästä vuoteen 2015, jolloin hänet pidätettiin, miehellä oli ainakin 53 seksikumppania, joista 30 on myös saanut tartunnan. Kolmelta näistä naisista virus on siirtynyt heidän uusille kumppaneilleen ja neljännen naisen vauvalla on myös tartunta.

Valehteli surutta

Oikeudenkäynnissä todistaneiden naisten mukaan mies oli vienyt heitä ravintoloihin ja vakuuttanut rakkauttaan suostutelleessaan naisia suojaamattomaan seksiin. Jos miestä oli pyydetty käyttämään kondomia, oli hän valehdellut olevansa allerginen tai väittänyt juuri testauttaneensa itsensä.

Puolustuksen mukaan mies oli toiminut varomattomasti, mutta ei ollut tartuttanut tautia tahallisesti.

Monet uhreista olivat opiskelijoita ja toisilla taas on lapsia. Nuorin tartunnan saaneista oli suhteen alkaessa 14-vuotias, vanhin nelikymppinen.

Osa naisista pysyi miehen kanssa senkin jälkeen, kun oli selvinnyt, että he olivat saaneet häneltä HI-viruksen ja että miehellä oli ollut samaan aikaan useita muitakin suhteita. Yksi naisista on pysynyt miehen rinnalla edelleen ja kertoo haluavansa hänen kanssaan naimisiin – viruksesta ja uskottomuudesta huolimatta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.