Mainos

Hitler vihatuin vahanukke

Maailmankuulun Madame Tussaudin vahakabinetin vihatuimmat nuket on laitettu järjestykseen. Vihatuin vahaan ikuistettu henkilö on natsijohtaja Adolf Hitler.

Toiseksi äänestyksessä sijoittui serbijohtaja Slobodan Milosevic ja Oasis-yhtyeen Liam Gallagher. "Aatu" starttasi vahakabinetin kävijöilleen järjestämään kisaan vahvana ennakkosuosikkina ja pärjäsikin odotustenmukaisen mainiosti. Liam Gallagherin kolmostila oli kaikille yllätys. Öykkärimäinen Oasis-solisti onnistui päihittämään jopa neljänneksi sijoittuneen Irakin presidentin Saddam Husseinin. Viidenneksi vihatuin oli brittien pääministeri Tony Blair.

Mutta kun vahakabinetin vieraat äänestivät suosituinta poliitikkoa, ei Blair mahtunut listalle lainkaan. Voiton vei Yhdysvaltain presidentti Bill Clinton. Koko vahakabinetin suosituin hahmo on edelleen prinsessa Diana, mutta kauneimman henkilön vaalia hän ei enää pystynyt viemään nimiinsä. Kauneimmaksi äänestettiin näyttelijä Catherine Zeta Jones.

Päivän kuumimman nimen, suosikkiviihdyttäjän ja suosikkiartistin kategoriat hoiti kotiin pop-laulaja Robbie Williams. Robbie Williamsin ja Liam Gallagherin keskinäistä kärhämää on brittitablodeissa seurattu mielenkiinnolla. Williams jopa haastoi Gallagherin nyrkkeilyotteluun, joka olisi televisioitu ja tuotto käytetty hyväntekeväisyyteen.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.