Mainos

Historian suurin lottopotti matkasi Kalajoelle

Lottoennätykset menivät tänään uusiksi, kun illan lottoarvonnassa jaettiin Veikkauksen 70-vuotissyntymäpäivän johdosta historian suurin lottopotti, 7,2 miljoonaa euroa. Arvonnassa löytyi vain yksi täysosuma, joten voittaja kiilaa itsensä Suomen historian rikkaimmaksi lottovoittajaksi. Tuore miljonääri oli pelannut lottorivinsä Veikkauksen internet-pelipalvelussa.

Edellistä voittoennätystä piti hallussaan kotkalaismies, joka kuittasi täysosumallaan tammikuun lopulla tasan 7 miljoonan euron voiton.

Seitsemän oikein -täysosuma irtosi tällä kertaa numeroilla 4, 9, 13, 23, 25, 33 ja 35.

Suomalaiset lottosivat ennätyssummalla

Tarjolla ollut ennätyksellinen 7,2 miljoonan euron potti innosti suomalaisia lottoamaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Suomalaiset lottosivat noin 19,2 miljoonalla eurolla, joka on kaikkien aikojen ennätysmyynti. Kaikkiaan arvontaan osallistui noin 24 miljoonaa lottoriviä. Edellinen myyntiennätys koettiin kierroksella 44/2009, jolloin potissa oli 6,9 miljoonaa euroa. Tuolloin Loton myynti kohosi lähes 18,2 miljoonaan euroon.

Loton ennätysmyynti on ilouutinen myös veikkausvoittovarojen saajille. Opetus- ja kulttuuriministeriö jakaa Veikkauksen koko tuoton taiteelle, liikunnalle, tieteelle ja nuorisotyölle. Koko olemassaolonsa aikana Veikkaus on tuottanut veikkausvoittovarojen muodossa suomalaiselle yhteiskunnalle yli 12 miljardia euroa.

Jättipotti sai ennätysmäärän rivintarkastajia liikkeelle

Veikkaus suosittelee välttämään tänään rivien tarkistamista veikkaus.fi:ssä. Oikea rivi löytyy myös teksti-tv:n sivulta 471. Veikkauksen internetsivuilla on tällä hetkellä lähes kymmenkertainen määrä asiakkaita normaaliin kävijämäärään nähden.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.