Mainos

Hirvisaaren avustaja: Teen hihamerkkiuutisesta kantelun

Perussuomalaisten kansanedustaja James Hirvisaaren avustaja Helena Eronen aikoo kannella Turun Sanomien uutisesta, joka kertoi hänen kohun herättäneestä blogikirjoituksestaan.

Eronen kertoo Uuden Suomen blogissaan aikovansa tehdä Turun Sanomien uutisoinnista kantelun Julkisen Sanan Neuvostoon ja harkitsevansa myös muita toimia.

– Medialla ei ole mitään oikeutta harrastaa tuollaista toista ihmistä raa’asti loukkaavaa väärinymmärtämistä ihan jo siitä periaatteellisesta syystä, että toimittajien tehtävä on toimia totuuden puolesta eikä sitä vastaan, hän kirjoittaa.

Erosen mielestä hänen kirjoituksensa ymmärrettiin tarkoituksella vakavasti tehdyksi ehdotukseksi, vaikka kyseessä oli huumori.

Turun Sanomat uutisoi toissapäivänä Erosen blogikirjoituksesta, jossa Hirvisaaren avustaja ehdotti eri kansallisuus-, uskonto- ja seksuaalisille ryhmille hihamerkkejä tunnistamisen helpottamiseksi. Eronen ehti poistaa kirjoituksen samana päivänä.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä päätyi eilen kokouksessaan suosittamaan, että Hirvisaari irtisanoisi avustajansa sopimattoman kirjoittelun takia.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.