Hills-tähti Lauren Conradin tyylivinkit

Hills-sarjasta tuttu Lauren Conrad on aina vaivattoman tyylikäs. Nyt myös sinä voit varastaa Conradin huippumuodikkaan lookin! Lue, mitä tyylisääntöjä muotiguru orjallisesti noudattaa.

1. Valitse kiireessä mustaa. Jos sinulla on kiire aamulla, etkä ehdi laittautua, pukeudu päästä varpaisiin mustaan. Kokeile hametta ja yksinkertaista t-paitaa tai nahkahousuja ja bleiseriä. Näin olet yksinkertaisen tyylikäs, eikä sinun tarvitse murehtia, sopivatko vaatteet yhteen.

2. Älä shoppaile Internetissä muutaman viinilasin jälkeen. – Kun vaatteet ovat saapunet, olen miettinyt, että mitä ihmettä olen ajatellut! Conrad myöntää.Oudotkin vaatteet saattavat tuntua tyylikkäiltä yömyöhään.

3. Älä ole pakkomielteinen hiustesi väristä. – Värjäsin omat hiukseni tyvestä tummiksi ja latvoista vaaleiksi, koska pidän siitä, mutta myös sen takia, että olen erittäin laiska hoitamaan väriäni, Conrad paljastaa.

4. Muista, että asusteet tekevät asun! Voit pukea yllesi jotain hyvin yksinkertaista ja tehdä siitä juhlavan koruilla, laukuilla ja upeilla koroilla.

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: Glamour.com

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja