Mainos

Hillary Clinton tappiopuheessaan: Vaaleissa oli kyse arvoista – taistelu jatkuu

Donald Trumpille presidentinvaalit hävinnyt Hillary Clinton totesi puheessaan uskovansa edelleen, että amerikkalainen unelma on tarpeeksi suuri kaikille esimerkiksi rodusta tai uskonnosta riippumatta.

Yhdysvaltain presidentinvaaleissa Donald Trumpille tappion kokenut Hillary Clinton puhui ensimmäistä kertaa yleisölle tappionsa jälkeen.

Puheessaan Clinton painotti, ettei hänen kampanjassaan käyty taistelua ainoastaan presidentin paikasta, vaan myös arvoista.

Clinton totesi, ettei tuo työ ei ole lopussa: taistelemista esimerkiksi vähemmistöjen, uskonnonvapauden ja ympäristön puolesta täytyy jatkaa.

– Uskon, että amerikkalainen unelma on tarpeeksi suuri kaikille. Kaiken rotuisille, kaikkiin uskontoihin kuuluville, kehitysvammaisille ja naisille, Clinton jatkoi.

– Meidän täytyy tehdä osamme ja rakentaa parempaa Amerikkaa.

Vaalien tulos täytyisi Clintonista kuitenkin hyväksyä osana demokraattista prosessia. Hän myönsi, että helppoa se ei ole. 

– Tiedän kuinka pettyneitä olette, koska minäkin tunnen sen. Se oli tuskallista, hän totesi.

Clinton toivoi, ettei kukaan menettäisi toivoaan häviön vuoksi. Hän kannusti erityisesti nuoria tyttöjä jatkamaan unelmiensa tavoittelua ja uskomaan itseensä. 

– Korkein ja vahvin lasikatto ei mennyt nyt rikki, mutta vielä joskus se menee!Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.