Mainos

Hillary Clinton piti vaalipuheen tuloeroista – kymppitonnin jakku päällään

Hillary Clinton on saanut sosiaalisessa mediassa aikaan kritiikkivyöryn, kun kävi ilmi, että hän oli pukeutunut tuhansien eurojen jakkuun puhuessaan tuloeroista. Asiasta uutisoi muun muassa uutiskanava CNBC.

Tieto jakusta tuli ilmi maanantaina, kun New York Post -lehti kertoi demokraattipuolueen presidenttiehdokaskisan voittajaksi julistautuneen Clintonin pitäneen huhtikuussa tuhansien eurojen vaatekappaletta puhuessaan tuloeroista.

Giorgio Armanin suunnitteleman punaisen jakun hinta on 12 495 Yhdysvaltain dollaria eli noin 10 996 euroa.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Clintonin on kuitenkin kerrottu päivittäneen vaatekokoelmaansa viime aikoina, jotta hän vaikuttaisi äänestäjiensä mielestä helpommin samaistuttavalta.

Poliittiseen imagoon erikoistunut konsultti Patsy Cisneros arvioi lehdelle, että Clintonin on täytynyt käyttää vaatekokoelmaansa satoja tuhansia dollareita.

Sosiaalisessa mediassa Clintonin samaistumisyrityksiin ei kuitenkaan vastattu kenties ihan toivotulla tavalla, sillä esimerkiksi Twitterissä tuhansien jakku sai monet raivoihinsa.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Toisaalta, myös republikaaniehdokkailla on nähty kalliita asuja. Esimerkiksi liikemies Donald Trump on nähty usein Brioni-merkin puvuissa, jotka voivat kustantaa jopa 7000 dollaria eli noin 6160 euroa kappaleelta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.