Hilary Duff: Avaruusolio on vallannut kehoni

Hilary Duff on innoissaan odotuksesta, mutta myöntää kärsivänsä kontrollin puutteesta kehoaan ja tunteitaan kohtaan. Päänvaivaa aiheuttaa myös nimen valitseminen tulevalle pienokaiselle.

Laulajana ja näyttelijänä tunnettu Hilary Duff odottaa esikoistaan yhdessä miehensä Mike Comrien kanssa. Music Televisionille antamassaan haastattelussa Duff kertoo, kuinka omituista on kun kontrolli omaa kehoa ja tunteita kohtaan on kadonnut.

– Minusta tuntuu nyt todella hyvältä. Raskaus on sujunut odotettua paremmin, enkä ole ollut kipeänä. Suurempia ruokahimoja minulla ei ole ollut, mutta välillä tuntuu kuin avaruusolio olisi vallannut kehoni. Jotkut päivät ovat hyviä ja toiset taas huonoja.

Lähipiirin mukaan Duff on sekoamispisteessä, koska ei vielä tiedä tulevan lapsensa sukupuolta.

– Minulla olisi mahdollisuus saada tietää se nyt, mutta haluan että äitini ja siskoni ovat mukana kuulemassa sukupuolesta. Ikävä kyllä he ovat juuri nyt poissa kaupungista ja minun täytyy odottaa, Duff kertoo Music Televisionille.

Duff on omien sanojensa mukaan varma, että synnyttää pojan, kun taas perhe ja ystävät ovat sitä mieltä, että syntymätön lapsi on tyttö.

Tällä hetkellä onnellinen pariskunta pohtii kuumeisesti nimeä tulevalle jälkikasvulleen.

– Jos annamme lapselle jonkin uniikin nimen, toisen nimen tulee olla perinteisempi. Ihan siitä syystä, että jos lapsi inhoaakin nimeään, hänellä on mahdollisuus käyttää toista nimeä, Duff selittää valinnan vaikeutta.


MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lähde: Femail First

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja