Mainos

Hiiren pää ei ole aiheuttanut sairastumisia

Finfrost vetää markkinoilta pakastevihannekset, joista pää löytyi.

Pohjois-Karjalan keskussairaalassa kukaan ei ole sairastunut syötyään sekavihanneksia, joiden seasta löytyi hiiren pää. Se oli ulkomailta peräisin olevassa vihanneserässä, jonka sairaala poisti heti löydöksen jälkeen käytöstä.

Hiiren pää joutui potilaan ruoka-annokseen viime keskiviikkona sairaalan sisätautiosastolla. Potilas ei ehtinyt panna hiiren päätä suuhunsa.

Joensuun kaupungin ympäristölaboratorio aloitti pään tutkimukset tänään. Tutkimustulosten arvioidaan valmistuvan viikon lopulla.

- Jos päästä löytyy taudinaiheuttajia, ryhdymme heti asian vaatimiin tutkimus- ja hoitotoimenpiteisiin, kertoi vs. johtajaylilääkäri Antti Turunen.

Pakastevihannekset pois markkinoilta

Finfrost vetää markkinoilta pakastevihannekset, joista pää löytyi.Myynnistä poistetaan belgialaisen Westfron valmistama Romanesco mix, jota on myyty 2,5 kilon pakkauksissa. Pois vedettävän erän parasta ennen -päiväys on 26.5.2010.

Kyseessä on tukkumyynnissä ollut suurtaloustuote, jota ei ole myynnissä vähittäiskauppapakkauksissa.

Jälleenmyyjiä on ohjeistettu poistamaan tuotteet välittömästi myynnistä. Tuotteen ostajia pyydetään palauttamaan virheelliset tuotteet ostopaikkaan. Tuotteen hinta korvataan ostajille.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.