HIFK lähetti hilpeän viestin jalkapallon supertähdelle – "Saanko esitellä itseni?"

Helsingin IFK kutsuu Ranskan jalkapallomaajoukkueen seuraamaan SM-liigan otteluaan Kookoota vastaan. Helsinkiläisseura lähetyi asian tiimoilta Ranskan ja Atletico Madridin supertähteä Antoine Griezmania Twitterissä.

Ranska kohtaa Suomen jalkapallon MM-karsintojen D-lohkon päätösottelussa Helsingissä ensi viikon keskiviikkona. Joukkue on jo lähes varmistanut paikkansa MM-turnauksessa, sillä se johtaa lohkoa kolmesta voitosta ja kolmesta tasapelistä keräämillään 12 pisteellä.

Päivää aikaisemmin Helsingin IFK kohtaa KooKoon SM-liigan kamppailussa ja helsinkiläiset ottaisivat arvokkaat ranskalaisvieraat avosylin vastaan halliinsa.

HIFK lähestyi Griezmania Twitterissä ja kutsui tämän ja koko joukkueen seuraamaan ottelua.

– Toivotamme teidät ja Ranskan maajoukkueen tervetulleeksi Suomeen MM-karsintaotteluun maamme parhaita pelaajia vastaan, ranskankielinen viesti alkoi.

– Saanko esitellä itseni? Helsingin IFK on yksi Euroopan tunnetuimmista jääkiekkoseuroista. Yksi parhaista pelaajistamme on Ranskan maajoukkueen puolustaja Yohan Auvity.

Voit katsoa viestin alta tai tästä linkistä.

Sitten viestissä päästiin itse asiaan. IFK kertoo varanneensa ranskalaisille oman aition ottelun seuraamista varten.

– Kutsumme teidät ja joukkuetoverinne seuraamaan otteluamme maanantaina 15. marraskuuta, kun kohtaamme Kouvolan KooKoon. Varaamme käyttöönne yksityisen aition, johon on yksityinen sisäänkäynti. Tarjoilemme teille illallisen juomineen. Samalla voitte seurata jääkiekko-ottelua.

Jotta ranskalaiset löytäisivät perille, ilmoitti HIFK Griezmanille vielä jäähallin sijaitsevan vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Olympiastadionilta.

Griezmanin lisäksi HIFK merkitsi viestiin myös Ranskan maajoukkueen Twitter-tilin. Allekirjoittajina HIFK ja Yohan Auvitu.

Nähtäväksi jää, löytääkö kutsu perille, ja miten ranskalaiset siihen vastaavat.

Lue myös:

    Uusimmat