Hifistele pihalla – katso upeat puutarharatkaisut

Istuudu takan eteen ja kuuntele musiikkia langattomista kaiuttimista samalla, kun suosikkielokuvasi heijastuu valkokankaalle. Et suinkaan ole olohuoneessa, vaan pihalla: puutarhastasi on tullut hifistelykeidas!

Daily Mail esittelee tyylikkäitä puutarharatkaisuja, joista ovat kitukasvuiset pihakasvit ja pystyynkuolleet pensaat kaukana. Nyt uusinta uutta on rakentaa pihaan takka, ja heijastaa elokuvia pihaa reunustavaan tiiliseinään!

Takka tuli pihaan

Pihalle voi hankkia tavanomaisen seinätakan tai vanhanaikaista kamiinaa muistuttavan metallitulisijan. Tyyliteltyä ratkaisua hakeville on tarjolla lasiseinin verhottu tuli. Takan ääressä nojatuoleihin uppoutuneet vieraat voivat nauttia tulen tuomasta tunnelmasta ja grillailla herkkuja. Takan lisäksi makkaraa ja vaikkapa lämpimiä leipiä voi paahtaa pizzauunissa, joka on pihasuunnittelun uusi hitti.

Suojaisan pihan aitaa vasten voi rakentaa keittiötason, josta löytyvät vesipiste ja työtasoa valaiseva kohdevalo. Seinään ripustetuille hyllyille voi asetella mausteet. Piha on kesän keittiö!

Lukulamppu ulos

Pihaa ei myöskään enää valaista pelkillä ulkotulilla tai liiketunnistinvalaisimilla: nyt lukuvalon tai kattolampun voi viedä rohkeasti pihalle tunnelmaa luomaan. Jättimäinen jalkalamppu valaisee pihan iltaisin ja tuo modernia tunnelmaa kasvien keskelle.

Hifistelytaivaan loppusilauksen takaa videotykki, jolla puutarhakutsuja järjestävä emäntä esittelee vierailleen elokuvia tai kotivideoita. Valkokankaaksi kelpaa talon seinä tai kiviaita.

Lue lisää:

MTV3

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat