Mainos

Hevi kelpaa vekaroillekin

Joensuun Ilosaarirokin kylkeen on kasvanut Suomen suurin lasten rock-tapahtuma Vekararokki. Samanaikaisesti Ilosaarirokin kanssa järjestettävä lasten rock-konsertti suunnitellaan jo yhtä ammattimaisesti kuin päätapahtumakin.

Pääesiintyjänä Vekararockissa nähtiin jurahevin kuninkaaksi ilmoittautunut hirmuliskobändi HeviSaurus. Yleisöä oli rajoitettu määrä, jotta kaikille riittäisi tilaa pomppia. Kaikkiaan Vekararokki veti 3 500 kävijää.

Lastenmusiikin osalta Suomessa on hyvä tarjonta, sanoo Vekararokin tuottaja Soili Makkonen.

- Viisi vuotta kun on Vekararokkia tehty, niin nyt voi huomata, että muutaman viime vuoden aikana mukaan on tullut hurjan paljon uusia hyviä lasten bändejä. Tarjontaa kyllä on kiitettävästi, Makkonen toteaa.

Joensuussa elinkaariajattelu toteutuu rokissa nyt konkreettisesti vauvasta vaariin, viikonlopun tapahtumiin myydään yli 30 000 lippua. Vekararokissa kahdella eurolla näkee neljä bändiä.

Hevimusiikki vetää myös perheen pienimpiä.

- Tottakai hevi on tällä hetkellä myös pienille lapsille hyvin suosittu musiikkityyli, mutta meidän ohjelmistossa on aina ollut se periaate, että vähän erilaista, Makkonen sanoo.

Katso Keimo Lehtiniemen juttu Joensuusta

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.