Mainos

Hetkinen, varastiko presidentti juuri kynän? Katso video

Tshekin presidentti on joutunut erittäin noloon tilanteeseen – kynän takia.

Maan media kuohuu internetissä leviävän videon takia, missä presidentti Vaclav Klaus näyttää näpistävän taidokkaasti valtiollisen sopimuksen allekirjoittamiseen tarkoitetun kynän. Näpistys tapahtui, kun Klaus piti tiedotustilaisuutta yhdessä Chilen presidentin Sebastian Pineran kanssa.

Valtiovierailulla Chilessä ollut Klaus ihailee ensiksi kynää kädessään, kunnes vie sen kädessään pöydän alle ja siitä housuntaskuun.

"Tshekin presidentti varastaa kynän"-niminen video on kerännyt YouTube-palvelussa jo kymmeniätuhansia klikkauksia parin päivän aikana. Myös Tshekin televisiokanavat ovat näyttäneet videota kerta toisensa jälkeen.

– Vaikka protokollan mukaan Klaus sai ottaa kynän matkamuistoksi itselleen, nettikäyttäjät ovat leimanneet Tshekin presidentin nyt varkaaksi, kirjoitti tshekkilehti Mlada Fronta Dnes.

Myös presidentin tiedottaja Radim Ochvat on puolustanut esimiestään sillä, että presidenteillä ja heidän valtuuskunnillaan on oikeus ottaa valtiovierailulla saamansa kynät omakseen.

– Me Prahan presidentinlinnassa annamme aina valtuuskunnille samantapaisen kynän sekä sen mukana muistilehtiön lahjaksi, tiedottaja kommentoi.

(MTV3 - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.