Mainos

Hetivalmis remontti ei turhia aikaile

AVA-kanavalla Terri Dwyerin luotsaamassa brittiläisessä sisustusohjelmassa tehdään kokonaisvaltaisia muodonmuutoksia asunnoille tehokkaalla tahdilla – vain 60 minuutissa! Haasteena on uudelleensisustaa jopa neljä huonetta yhdessä tunnissa.

Keneltäpä ei löytyisi kotoaan huonetta jos toista, jonka varalle tehdyt sisustussuunnitelmat ovat jääneet vain ajatuksen tasolla odottaen yhä aikaa ja rahaa toteutuakseen? Hetivalmis remontti -tiimi omistaa aikansa tällaisille tapauksille ja pyyhältää joukkoineen sisustusapua tarvitsevien kotien kimppuun.

Ohjelmassa tavataan kodinomistajia, joiden mieltä on kaivertanut jo pitkään tekemättä jäänyt remontti ja prosessin aloittamisen esteenä ovat olleet niin arjen askareet, ajan puute kuin toimivien sisustusideoiden keksiminenkin. Sisustusprojektin ajaksi nämä asuntoonsa turhautuneet asukkaat kuskataan kotoaan pois, ja remonttitiimi työstää kohteen kuntoon omistajiltaan salassa.

Nopeita ratkaisuja ja kekseliäitä sisustusvinkkejä tarjoava ohjelma tempaa katsojan mukaansa muutoksen vauhtiin ja onnistunut lopputulos takaa kodinomistajien tyytyväisyyden kerta toisensa jälkeen. Sisustukselle suunnan antaa jaksoissa vaihtelevat tunnetut suunnittelijat, kuten Linda Barker sekä skottikaksikko Colin ja Justin.

Hetivalmis remontti AVAlla torstaisin ja perjantaisin kello 13.15, uusinnat lauantaisin. Jaksot ilmaiseksi Katsomossa

AVA

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.