Herkulliset huulet huulikiillon avulla

Huulikiiltoja löytyy nykyään monissa herkullisissa väreissä. Nuorelle meikkaajalle huulikiillot sopivat mainiosti, sillä ne pitävät yleisilmeen kevyenä ja raikkaana.

Huulikiilto antaa raikkaan vaikutelman ja mukavasti vaihtelua, kun lukuisilla eri värisävyillä voi huoletta leikitellä. Huulikiilto kannattaakin sovittaa yhteen esimerkiksi oman paidan kanssa, sillä yhtenäinen sävy antaa huolitellun vaikutelman. Huulikiilto antaa runsaasti kiiltoa ja vain ripauksen sävyä, siksi se sopiikin mainiosti nuorelle meikkaajalle niin kouluun kuin vapaa-aikaan.

Parhaat niksit huulikiillon laittamiseen

Nivea Volume Shine Wonder Full on saatavilla kahdeksassa kevään herkullisessa värissä. Parhaimman tuloksen saat, kun käytät huulikiiltoa pehmeille huulille. Kuivat huulet kannattaa kuoria kevyesti, jotta pohjasta tulee tasainen. Kun pohjustat huulet luonnollisen sävyisellä huultenrajauskynällä, saa voimakkaamman huulimeikin. Huulikiillon määrää säätelemällä voi vaikuttaa värin syvyyteen: kevyt sipaisu kiiltoa saa aikaan läpikuultavan meikin, enemmän väriä laittamalla väristä tulee intensiivisempi.

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Lue myös:

    Uusimmat