Mainos

Herätä intohimo uudelleen – lue miten

Parisuhde vaatii kukoistaakseen aikaa, mielikuvitusta ja aitoa halua ruokkia intohimon liekkiä.

Lue naisten seksuaalisuuteen perehtyneen kirjailijan ja lääkärin Laura Bermanin vinkit, kuinka saat intohimon polttavan kuuma liekin lepattamaan uudestaan.

1. Rakenna fantasialaatikko. Kirjoittakaa kumpikin kaikki ihanat, syvällä mielessä muhineet seksifantasiat pienille paperilapuille. Laittakaa laput pieneen laatikkoon. Aina, kun tulee tylsä hetki, vedä laatikosta esiin yksi lappunen ja toteuttakaa fantasia.

2. Koukuttukaa adrenaliiniin. Uusien, vähän pelottavienkin juttujen kokeileminen yhdessä lähentää pareja. Katsokaa kauhuleffaa, käykää vuoristoradassa ja kokeilkaa benji-hyppyä. Jos adrenaliinihyöky ei ole teidän juttunne, myös muiden uusien asioiden kokeminen yhdessä lähentää: olkoon se sitten kokkailua tai matkustelua.

3. Älkää harrastako seksiä. Intohimon paras sytyke on se, kun kieltäydytte vähäksi aikaa yhdynnöistä. Löytäkää koskettelun ilo uudestaan, ottakaa höyhenet ja hierontaöljyt käyttöön.

4. Omaa aikaa. Tee asioita yksin, niitä juttuja ja harrastuksia mistä sinä nautit. Vietä aikaa omien ystäviesi kanssa, ja muista millainen ihminen olit ennen parisuhteeseen ryhtymistä. Siihen ihmiseen hän rakastui!

5. Täysi avoimuus. Läheisyys vaatii täyttä avoimuutta ja rehellisyyttä. Ole täysin avoin omista toiveistasi ja haluistasi. Kehun viittaan verhottu toive menee paremmin läpi kuin ”sinä et koskaan” -sanoilla alkava syyllistäminen.

Kuinka sinä ja kumppanisi olette pitäneet intohimoa yllä suhteessa? Jaa vinkkisi kommenttiosiossa alla.

MTV3/Helmi

Lähde: Drlauraberman.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.