Henkilökunnan uskomaton tempaus: Hotelliin unohtunut pehmolelu pääsi täyshoitoon

Pikkutytön hotelliin unohtama pehmolelu pääsi elämänsä seikkailuun, kun hotelli päätti yhdistää omistajan ja pehmopupun ennennäkemättömällä tavalla.

Kauneushoitoja, kakkukahveja ja muhkea sänky. Moni meistä haaveilee hotellielämän tuomasta luksuksesta, mutta harvoin sitä kuulee pehmolelun pääsevän nauttimaan näistä hemmotteluista.

Kolmevuotiaan Kate-tytön pehmopupu pääsi kuitenkin täyshoitoon omistajansa unohdettua sen hotelliin. 

Tytön mieli parani Facebook-kuvien ansiosta 

Kate ja hänen perheensä oli vierailulla irlantilaisessa hotellissa, Adare Manorissa, kun tyttö unohti rakkaan lelunsa aamiaiselle. Hotellin työntekijät olivat nähneet, kuinka tärkeä lelu oli tytölle, joten he päättivät saattaa omistajan ja pehmopupun yhteen.

Työntekijät eivät tyytyneet pelkkään lelun postitukseen, vaan päättivät ilahduttaa tyttöä järjestämällä lelulle hotellissa hyvät oltavat.

Pian hotellin Facebook-sivu täyttyikin kuvista, joissa pehmopupu nauttii olostaan hotellissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Tytön äiti kertoo Katen olleen surullinen pupunsa häviämisestä, sillä hän nukkui lelu kainalossa joka ikinen yö.

Onneksi perhe huomasi pian pupun seikkailevan hotellin Facebook-kuvissa, ja tytön mieli parani heti hänen nähtyään kuvat. 

Kun Kate sai lopulta pupunsa takaisin, hän oli erittäin onnellinen siitä, että pupulla oli ollut hauskaa sillä aikaa, kun he olivat olleet erossa. Hotellin työntekijöiden pieni vaivannäkö ilahdutti todella tätä pientä tyttöä. 

Lähde: ABCNews

Mitä on ystävyys? Lapset kertovat videolla:

Lue myös:

    Uusimmat