Mainos

Hengitysliiton hallitus jatkaa

Hengitysliitto Helin logo.

Tänään kokoontunut Hengitysliiton valtuusto on päättänyt antaa luottamuslauseen liiton hallitukselle. Näin ollen samainen hallitus jatkaa työtään liiton ongelmista huolimatta. Myös jo eroanomuksensa jättänyt hallituksen puheenjohtaja Hannu Puolijoki palaa hallituksen keulahahmoksi.

Hengitysliiton valtuuston kokouksessa käytiin kiivas keskustelu viime aikojen tapahtumista. Niin koulutuskeskus Anttolanhovin homeongelmat kuin hallituksen toiminta nostattivat monia puheenvuoroja.

Valtuuston puheenjohtajan Aila Väisäsen mukaan kokouksessa päätettiin kuitenkin yksimielisestä jatkaa samaan malliin kuin aikaisemminkin.

- Me saimme tarpeeksi vahvistusta sille, että kaikki ongelmat on korjattu, Väisänen toteaa.

Liiton ongelmat nousivat esille lokakuussa, kun MTV:n 45 minuuttia -ohjelma kertoi, miten hengityssairaiden etujärjestönä toimivan Hengitysliiton kuntoutuskeskuksessa on homeongelmia. Tällä viikolla 45 minuuttia -ohjelmassa kerrottiin, että liitto on tiennyt ongelmista jo 2000 vuodesta alkaen, mutta ei ole korjannut niitä kaikkia.

Eilen kävi ilmi, että myös liiton pääkonttorissa Helsingissä on ollut homeongelmia. Liitto haki niitä varten korjaustukea Raha-automaattiyhdistykseltä, mutta veti anomuksen myöhemmin pois. Hengitysliitto on muutenkin sekasorrossa sekä taloudellisten että henkilöstöongelmien vuoksi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.