Mainos

Hengenvaarallinen pyromaani riehuu Hollolassa

Viime yönä palanut Herralan vanha tiilitehdas Hollolassa paloi puuosiltaan poroksi. Useiden satojen neliömetrien ja kolmen kerroksen rakennuksen tulipalo ilmoitettiin palokunnalle kello 01.54 aamuyöllä.

Palokaluston saavuttua paikalle rakennus oli jo kauttaaltaan tulessa, niin sanotussa täyden palamisen vaiheessa. Liekit löivät kymmenien metrien korkeudelle.

Rakennuksen yhteydessä olevan asuinhuoneiston asukas pelastui koiransa ulvonnan ansiosta ja onnistui pelastautumaan liekeiltä.

Palon raju eteneminen antaa poliisin mukaan viitteitä siitä, että se olisi tahallaan sytytetty. Herralassa on kesän aikana sytytetty paloja sarjana, esimerkiksi laavu, heinälatoja, kesämökki ja tyhillään ollut maatilan päärakennus.

Sytyttäjästä ei ole toistaiseksi tietoa. Poliisi pitää "hyvinkin todennäköisenä", että kesän tulipalot liittyvät toisiinsa ja myös tiilitehtaan palo olisi osa sarjaa.

Palot ovat koko ajan suurentuneet ja ensi kertaa vaaraa aiheutui nyt ihmisille. Poliisi kertoo, että viimeöisessä palossa oli konkreettinen hengenvaara.

Poliisi pyytää yleisöä ilmoittamaan tapahtumaan liittyvät havainnot puhelinnumeroon 071-8737495 tai 071-8737571.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.